Investeer in onze toekomst!

IK DOE MEE
SPONSOR

Investeer in de vorming van onze jongeren!

Jongeren die bewuste keuzes willen leren maken en zich willen bezinnen voordat ze starten met een vervolgopleiding, worden op de Evangelische Hogeschool in Amersfoort toegerust vanuit Bijbels fundament. Zodat zij als christen verschil kunnen maken in onze maatschappij.

{{ resultData.stats.projectsAmount }}

Acties

{{ resultData.stats.donatedAmount | format-currency }}

via {{ resultData.stats.successfullDonationsAmount }} Donaties

{{ resultData.stats.participantsAmount }}

Deelnemers

{{ percentageRaisedDynamic }}%
{{ project.raised | format-currency }} van {{ project.dynamicGoal | format-currency }}
{{ project.supportersAmount }} Donaties
{{ project.subscriptionsAmount }} Maandelijkse donateurs
Geen zoekresultaten

Kom in beweging!

De Evangelische Hogeschool biedt geen beroepsopleiding aan, maar richt zich op vorming van jongeren. Daarom ontvangt de EH geen subsidie en is zij voor haar bestaan volledig afhankelijk van giften van particulieren, bedrijven, fondsen en kerken. Jaarlijks worden er ca. 250 jongeren toegerust. Help mee om de missie van de EH ook in de toekomst mogelijk te maken. Start jouw eigen sponsoractie en kom in beweging!


Start een sponsoractie


Bekijk de sponsoracties

Ga naar het overzicht van de lopende acties en sponsor één of meerdere projecten. Jouw bijdrage maakt het mogelijk dat de EH haar belangrijke onderwijs ook in de toekomst kan blijven aanbieden. 

Vanwege de ANBI-status van de Evangelische Hogeschool zijn jouw giften aftrekbaar voor de aangifte van de inkomstenbelasting.


Sponsor de EH


Oud-studenten over de EH

“Op de EH heb ik mogen ontdekken dat wie je bent alles met God te maken heeft. De relatie met Hem staat centraal en dat is de basis van de dingen die je doet. Daardoor ben ik steviger in mijn schoenen komen te staan.”

"Door de EH heb ik een denk-voorsprong gekregen in mijn vervolgstudie. Ik had over bepaalde vragen omtrent geloof en wetenschap al eens nagedacht; daardoor was ik goed voorbereid."

“Als ik terugkijk, dan ben ik op de EH een dankbaarder mens geworden. Ik heb leren zie hoe mooi God is en hoeveel goeds Hij ons geeft. Ik hoop dat ik in mijn leven iets van Jezus mag laten zien. Dat mensen zien dat ik Jezus volg en dat zij het verlangen krijgen om dat ook te doen.”


Start direct jouw eigen donatie-actie!

In een paar eenvoudige stappen staat jouw donatie-actie online


Maak een account aan

Contact


Heb je een vraag over de EH?
Neem contact met ons op!